Tips!! Inrichting in en rondom het huis van steigerhouten meubilair met gezellige kleuren

Geïnspireerd geraakt door meubilering van steigerhout en heb je er jeukende handen van gekregen? Maak er dan een Do It Yourself-project van en sla zelf aan het klussen! Steigerhouten meubels kunnen erg prijzig zijn, dus als je handig en artistiek bent kun je ook zelve aan de slag. Steigerhout is fantastisch materiaal om zelf mee aan de slag te gaan.

Toentertijd ik opzoek was naar steigerhout voor mijn eigen klusproject (een steigerhouten hoogslaper) kwam ik via google op de site Meubels-van-steigerhout.nl. Deze website heeft naast kant-en-klare meubels van steigerhout ook losse planken van steigerhout.

Op de site kun je eenvoudig losse planken orderen en eventueel overige benodigdheden die je nodig hebt voor je eigen steigerhouten project. Tijdens het klussen aan mijn eigen project kwam ik helaas wat planken tekort, dus heb ik wat bijbesteld bij Meubels-van-steigerhout.nl. Binnen een week had ik mijn extra planken thuisbezorgd gekregen. Prima service en ook de kwaliteit van het steigerhout was erg goed! Echt een aanrader. Dankzij Google heb ik deze webshop gevonden.

Zin om je achtertuin een make-over te geven? Dit kun je ook niet alleen doen met de hulp van planten en bloemen, maar ook door mooie tuinmeubelen aan te schaffen. Een belangrijke tendens voor de tuin op dit ogenblik: steigerhouten tuinmeubelen. Van grote grove eettafels tot mooie lange loungebanken om heerlijk op te relaxen.

Steigerhout geeft ongeacht de grove en robuuste structuur een soort luxe uitstraling. Het is een zeer puur bouwstof. Daar steigerhout al voorheen in de bouw is gebruikt, is het materiaal goed bestendig tegen het weer. Perfect voor buitenshuis als tuinmeubel dus. Mocht het Hollandse weer even tegen zitten, dan droogt het hout zeer snel. Daarbij is steigerhout eenvoudig te wassen met een vochtige doek.

De verscheidene soorten tinten en ruwheid van steigerhout maakt de meubels zo uniek. Geen enkele meubel is hetzelfde en dat maakt het combineren van steigerhouten tuinmeubelen nog eenvoudiger. Combineer onder andere donkere en lichtere hout tinten in je achtertuin.

Stel je eens voor, voor meer info een mooie zomernacht met veel vriendinnen, zittend op een steigerhouten loungebank en aan een grote steigerhouten eettafel vol met hapjes! Klinkt ideaal, toch?

We hebben het al eerder gezegd, steigerhout geeft eigenlijk ieder meubelstuk of accessoire net dat extra beetje flair. Of je nu een spiegel, bank of tafel hebt; de landelijke uitstraling van het robuuste steigerhout kan in feite een ieder wel aantrekken.

Waar de tendens van bedden zich de voorbije jaren heeft bewogen richting de welbekende Zweedse boxsprings willen consumenten toch wel weer terug naar ietwat anders. Het steigerhouten bed is een prima alternatief voor een boxspring, mits er gebruik gemaakt wordt van een hoog frame. Het steigerhout is helemaal vrij gemaakt van splinters zodat je niet midden in de nacht een splinter uit je arm of been hoeft te halen.

De pluspunten van een steigerhouten bed

Een eerste groot voordeel is dat de bedden (de frames) bijzonder betaalbaar zijn. Voor een paar honderd euro heb je al een frame. Gooi daar een paar mooie matrassen bovenop en je hebt een beeldschoon bed wat kan meedingen met de duurste bedden van Ikea. Je bed kan geleverd worden met een lattenbodem of een simpele platte bodem gemaakt van steigerhouten planken. Het is maar net wat je aantrekkelijk vind.

Persoonlijk ben ik een groot fan van matrassen op platte planken. Ik slaap graag op een wat harder matras.Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je bed van steigerhout niet past bij je huidige inrichting. Je hebt keuze uit een groot aantal methodes van afwerking zodat je bed matched met je nachtkastjes en je kledingkast.

Dankzij Google kwam ik op deze manier aan informatie over steigerhouten meubilair.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tips!! Inrichting in en rondom het huis van steigerhouten meubilair met gezellige kleuren”

Leave a Reply

Gravatar